Estàs a: > > Proves d´accés per a l´Orquestra i l´Orfeó Universitari

Proves d´accés per a l´Orquestra i l´Orfeó Universitari

Assaig OFUV

Assaig OFUV

Tant l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València com l'Orfeó Universitari de València convoquen proves de selecció per a aquest curs.

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València convoca proves de selecció de nous membres per a diversos instruments. Les proves tindran lloc del 3 al 8 de novembre. Els candidats hauran de tenir una edat màxima de 23 anys, cursar com a mínim els darrers anys del grau mitjà de música i es valora positivament estar cursant estudis universitaris.

A canvi, l'Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, crèdits de lliure opció per als estudiants de la Universitat de València (5 crèdits/any), formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, i possibilitat de gira nacional i/o internacional.

També l'Orfeó Universitari té obert el termini per inscriure's a les provés d'accés. L'Orfeó Universitari ofereix també formació pedagògica, crèdits, possibilitat de gires nacionals i internacionals, etc.

Tant l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València com l'Orfeó Universitari gaudeixen d'una dilatada trajectòria. L'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, creada l'any 1995 per donar resposta i cohesió a les diverses ofertes d'agrupacions musicals formades per estudiants universitaris, ha fet nombrosos concerts en diferents auditoris, mentre que l'Orfeó Universitari de València, que va complir 60 anys d'activitat ininterrompuda el curs passat, és el cor universitari més longeu d'Espanya.

Més informació i inscripcions per a l'Orquestra i l'Orfeó, mitjançant la pàgina web http://www.uv.es/aam del Patronat d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València.

 

Data d'actualització: 21 de Desembre de 2012
Publicat en: Formació, Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar