Estàs a: > > L’èxit de la temporada anterior torna al TEM: “Art”, un text excepcional que s´ha convertit en l´obra d´autor viu més representada als teatres de tot el mónfa

L’èxit de la temporada anterior torna al TEM: “Art”, un text excepcional que s´ha convertit en l´obra d´autor viu més representada als teatres de tot el mónfa

Teatre-Art

Teatre-Art

Del 9 al 20 de novembre. Recorda que mostrant el carnet d´Amics tens descompte
La compra d'un quadre, una aparent però caríssima ximpleria, serveix com a detonant perquè, en qüestió d'uns dies, tres amics envien a pastar fang una relació de quinze anys. Marc no pot suportar que Sergi deixe d'estar sota la seua influència, i Sergi no pot suportar que Marc insistisca a seguir sent el seu mentor.

Paradoxalment, ni Marc ni Sergi no poden suportar que Ivan, testimoni impotent de les hostilitats, continue sent el que sempre ha sigut: neutral. La situació ens mostra la fragilitat de les relacions humanes i la incapacitat d'entendre, i d'estimar, per damunt dels nostres prejudicis.

"Art" és un text excepcional que s'ha convertit en l'obra d'autor viu més representada als teatres de tot el món, el més savi i divertit tractat universal sobre l'amistat.

Consulta la resta de la PROGRAMACIÓ EN UN CLIC

Data d'actualització: 26 d'Octubre de 2011

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar