Estàs a: > > Obert el termini de matrícula en més de 40 activitats esportives

Obert el termini de matrícula en més de 40 activitats esportives

Manteniment de la salut.

Manteniment de la salut.

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València ha obert el termini de matrícula per a inscriure’s en més de 40 activitats esportives. L’oferta inclou disciplines aquàtiques, aeròbiques, rítmiques, arts marcials, musculació, o de manteniment de la salut, com és el cas de la pràctica de ioga, pilates, i estiraments i cadenes musculars, les tres més demandades fins ara.

La majoria de les activitats es desenvoluparan als tres campus universitaris (Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot-Paterna) i per a accedir cal inscriure’s a través del web del Servei mitjançant automatrícula.

El període d’activitat comença el dia 1 de febrer i finalitza el 31 de maig: es tracta de la convocatòria per al segon quadrimestre del curs 2016-2017, on es troben propostes a l’aire lliure, com ara tennis, pàdel i golf o, en el cas d’activitats aquàtiques, piragüisme, surf, vetla o windsurf, per exemple; en matèria aeròbica (aeròbic, aerobox, aerogac, aerotònic…); rítmica (zumba, bollywood, danses africana, clàssica i neoclàssica, contemporània, oriental, flamenc…); arts marcials (aikido, capoeira, karate); o de salut (pilates, ioga, tai-txi, etcètera).

Aquesta oferta, dissenyada amb la finalitat de promocionar una pràctica esportiva saludable, està dirigida tant als membres de comunitat universitària –també als Alumni UV– com al públic en general que estiga interessat en l’activitat física.

Donat el bon acolliment de les activitats de manteniment de la salut, enguany s’han introduït dues noves disciplines: txikung (relaxació) i xiatsu (una tècnica de massatge). D’altra banda, continuen tenint especial importància les activitats aquàtiques a l’aire lliure pel seu atractiu, sobretot, per a l’alumnat universitari.

Data d'actualització: 19 de Gener de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar