Estàs a: > > La Fundació General i Adecco posen en marxa el projecte ´Talent i Capacitat a la Universitat´ per a persones amb diversitat funcional

La Fundació General i Adecco posen en marxa el projecte ´Talent i Capacitat a la Universitat´ per a persones amb diversitat funcional

Estudiant invident amb un ordinador

Estudiant invident amb un ordinador

La Fundació General de la Universitat de València, a través de l´Observatori d´Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), i la Fundació Adecco han posat en marxa el projecte ´Talent i Capacitat a la Universitat´, amb la col·laboració de l´Obra Social la Caixa, destinat a persones amb discapacitat igual o superior al 33%.

L’objectiu és fer créixer la incorporació al món laboral d’aquest col·lectiu fomentant l’ocupació de qualitat. Per això, els participants tindran sessions d’orientació laboral i activitats de millora de la seua ocupabilitat així com de formació en matèria d’emprenedoria.

Així mateix, L’OPAL i la Fundació Adecco duran a terme una detecció i captació d’ofertes de treball per als participants en el pla.

Per a més informació sobre el projecte i com registrar-se clica ací

Data d'actualització: 27 de Setembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar