El primer Club Gastronòmic de l’any es dedica a la cuina mexicana
Estás en: > > El primer Club Gastronòmic de l’any es dedica a la cuina mexicana

El primer Club Gastronòmic de l’any es dedica a la cuina mexicana

Guacamole amb totopos.

Guacamole amb totopos.

El Club Gastronòmic d’Alumni UV va dedicar la primera reunió del 2017 a la cuina internacional, concretament, a la cuina mexicana, reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO l’any 2014. El taller es realitzà el passat 3 de febrer, a les instal·lacions de Valencia Club Cocina.

La gastronomia mexicana està formada per xicotets plats endèmics, molts dels quals ja s’originaren abans de la conquista. L’àmplia diversitat de colors, sabors i textures confereix a aquesta manera de cuinar un important atractiu arreu el món.

En aquesta classe magistral, dirigida per la xef Vanesa Bustos amb el suport de distribuïdors de producte mexicà a València, es prepararen alguns dels plats més famosos com ara amanida de Nopales; guacamole amb ‘totopos’; ‘quesadillas’ amb carn, salsa mexicana i formatge; i mole ‘poblano’.

Sobre aquest Club
El Club Gastronòmic d’Alumni UV està guiat per experts cuiners, i consisteix en la realització de tallers de cuina, consultoria culinària, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació està disponible en aquest enllaç

Per a formar-ne part, les persones interessades hauran de contactar directament amb Valencia Club Cocina, identificant-se com a membre d’Alumni UV.

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 4 de Febrero de 2017

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar