Estàs a: > > Haruki Murakami torna a protagonitzar el Club de Lectura d’Alumni UV aquest febrer

Haruki Murakami torna a protagonitzar el Club de Lectura d’Alumni UV aquest febrer

Haruki Murakami

Haruki Murakami

L´autor japonés Haruki Murakami va tornar a protagonitzar la reunió del Club de Lectura d’Alumni UV en febrer. Després que el grup llegira la famosa novel·la ‘Kafka en la orilla’, el passat dia 7, va debatre sobre l’obra ‘Los años de peregrinación del chico sin color’. El Club va tindre lloc, com és habitual, a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’.

Murakami, nom que ha estat present a les quinieles de l’últim Premi Nobel de Literatura, és autor de novel·les com ‘1Q84’ o ‘Tokio Blues’. Influenciat pels autors que ha traduït, la seua ficció és humorística i surreal, encara que al Japó han titllat els seus escrits de “literatura pop”. No obstant, l’escriptor, natural de Kioto, sap reflectir perfectament els sentiments que es troben en ‘Los años de peregrinación del chico sin color’ i ho fa de tal manera que sempre commou els seus lectors tant orientals com occidentals.

El protagonista de la novel·la d’aquest mes, una narració que posa de relleu valors o sentiments com ara l’amistat, l’amor o la soledat, és Tsukuru Tazaki, un adult de 36 anys que s’ha convertit en enginyer. El seu ofici és dissenyar i construir estacions de tren, un treball que desenvolupa motivat per la seua afició a aquest mitjà de transport, la qual li persegueix des de l’adolescència. Tsukuru Tazaki està sol i Murakami ens mostra aquella soledat tranquil·la fins que coneix una dona, Sara, la qual remou alguna cosa en la profunditat del seu ésser.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es). L’assistència és gratuïta i exclusiva per als membres del col·lectiu de la Universitat de València.

Dia: 7 de febrer.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘Los años de peregrinación del chico sin color’, d’ Haruki Murakami.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 8 de Febrer de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar