Estàs a: > > Oberta la matrícula per a la VIII edició del curs de preparació del Centre de Documentació Europea per a les oposicions a la UE

Oberta la matrícula per a la VIII edició del curs de preparació del Centre de Documentació Europea per a les oposicions a la UE

Imatge del Curs per a les Oposicions a la UE.

Imatge del Curs per a les Oposicions a la UE.

El Centre de Documentació Europea convoca la huitena edició del curs de preparació per a les oposicions a la Unió Europea, que es desenvoluparà els divendres 10 i 17 de febrer, i 3 i 10 de març, de 9 a 14 hores, a l’Aula del Centre d’Educació i Noves Tecnologies de la Universitat Jaume I.

El curs d’enguany ha estat organitzat a través del Centre de Documentació Europea de la Biblioteca de la UJI, però manté la programació d’edicions anteriors. L’enfocament continua sent pràctic i integral amb exercicis, tallers introductoris, dinàmiques de grup, materials audiovisuals i una contínua interacció i participació dels assistents. A més, la preparació dels tests comptarà amb material a disposició de les persones matriculades.

Aquesta formació, de 25 hores de durada, té com a objectiu donar a conèixer els diferents processos de selecció existents al si de les institucions i de les agències de la Unió Europea, i capacitar els assistents amb les eines i els materials necessaris per a una òptima preparació. És una acció formativa especialment adreçada a llicenciats, graduats o estudiants d’últim any que tinguen intenció de presentar-se a les convocatòries de procés de selecció de les diverses institucions comunitàries.

Dirigeix i imparteix el curs el professor José Díaz Lafuente, autor del llibre ‘Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea’. Díaz Lafuente és doctor internacional en Dret per la Universitat de València, màster del Col·legi d’Europa en Relacions Internacionals i Estudis Diplomàtics de la Unió Europea, i màster en Dret de la Unió Europea per la UNED. En l’actualitat, imparteix classes de Dret Constitucional a la Universitat Jaume I de Castelló. Així mateix, té experiència com a docent en altres universitats, com a assessor polític al Parlament Europeu i com a cooperant a l’Índia, Senegal, Etiòpia, Brasil i Argentina.

+Info i inscripcions

Data d'actualització: 2 de Febrer de 2017
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar