Estàs a: > > Les estacions d´Aramon es preparen per a l´apertura de noves pistes

Les estacions d´Aramon es preparen per a l´apertura de noves pistes

Aramon_Cerler

Aramon_Cerler

Aprofita el descompte del 10% amb el teu codi promocional
Les estacions del Grupo Aramón preveuen un increment consiable dels quilòmetres esquiables per al pròxim cap de setmana. El descens de les temperatures, les fortes nevades registrades a la província de Terol i el treball continu dels canons de neu han fet possible que les estacions es preparen per a l'obertura de nous sectors i de noves pistes als seus centres hivernals.

Les estacions de Terol del grup, Aramón Javalambre i Aramón Valdelinares, han rebut els darrers dies una intensa nevada que ha fet possible que els gruixos s'acosten als 85 centímetres de neu seca, la millor per a la pràctica de l'esquí.

Pel que fa a les estacions d'Osca, les previsions meteorològiques són optimistes per als pròxims dies, per la qual cosa es preveu un augment generalitzat de la superfície esquiable i del gruix de la neu a les tres estacions del Grupo Aramón d'aquesta província.

Les baixes temperatures registrades durant els últims dies a Aramón Cerler faran possible que l'estació dispose el pròxim cap de setmana de més de 30 quilòmetres esquiables, amb qualitat de neu pols a totes les cotes. A més, l'estació garanteix l'obertura del telecadira de Basibé i del telesquí de Puentet. D'altra banda, el centre hivernal continua treballant al sector de Rincón del Cielo perquè estiga disponible per als esquiadors al més aviat possible.

En el cas d'Aramón Formigal, si les condicions meteorològiques ho permeten, es podrà oferir el pròxim cap de setmana 51 quilòmetres esquiables al llarg de les 4 valls que componen el centre hivernal.

Pel seu torn, Aramón Panticosa tindrà gairebé el doble de quilòmetres esquiables el pròxim cap de setmana, i també un total de 10 remuntadors mecànics oberts amb una qualitat de neu òptima.

S'anuncien noves nevades per als propers dies, que podrien permetre que els centres hivernals incrementen encara més els gruixos de neu. Les estacions continuaran treballant intensament per obrir als esquiadors el major nombre de pistes, remuntadors i quilòmetres esquiables de cara a dates pròximes.

Data d'actualització: 18 de Gener de 2012
Publicat en: AMICS, Noticies

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar