Estàs a: > > Gandia acull els estudiants del Màster Erasmus Mundus en Psicologia de la Universitat

Gandia acull els estudiants del Màster Erasmus Mundus en Psicologia de la Universitat

Els estudiants reunits en la IX Winter School, en 2016, a Gandia.

Els estudiants reunits en la IX Winter School, en 2016, a Gandia.

Cinquanta estudiants de diverses nacionalitats estan a Gandia entre els dies 20 de febrer i 3 de març per a realitzar l´escola d´hivern del Màster Erasmus Mundus en Psicologia, l’objectiu del qual és conèixer les competències professionals per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans.

Estudiants de 49 nacionalitats del prestigiós Màster Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, Organitzacions i Recursos Humans (WOP-P), coordinat per la Universitat de València, realitzaran una estada intensiva a Gandia per tal de realitzar la part presencial de la seua formació. L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals per al disseny d’intervencions en l’àmbit organitzatiu i dels recursos humans en un context internacional. A més, aprofitant la seua estada a Gandia, els estudiants coneixeran els llocs més emblemàtics de la ciutat.

La formació del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals composats per membres de diverses universitats i països; la segona té caràcter presencial en règim d’internat, i té lloc al CIG-UV; i la tercera comprén el treball final d´integració, realitzat a distància amb el suport de l’aula virtual de la Universitat de València.

El Màster EM WOP-P, que coordina la Universitat de València i dirigeix el professor José María Peiró, és impartit per un consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, París-Descartes i València). També col·laboren les universitats de Guelph (Canadà) i Brasília (Brasil).

InfoUniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València, ha publicat un reportatge sobre la tasca d´aquest Màster, que es pot consultar ací.

Data d'actualització: 23 de Febrer de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar