Estàs a: > > No Return. Xisco Mensua

No Return. Xisco Mensua

Cartell exposició No Return

Cartell exposició No Return

Inauguració dilluns 29 de maig a les 19 h.
Sala Martínez Guerricabeitia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, 29 de maig - 17 de setembre 2017

Exposició de l´artista Xisco Mensua, on es revisan conceptes com ara el temps, la mort i la finitud. Podem vore dibuixos, fotografies i documentació, en una mostra dividida en tres parts: El temps de la casa, El temps de la cultura i El temps de la Història.

Organitzada per la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València i comissariada pel propi artista, la mostra compta amb el suport del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, que dirigeix Antonio Ariño, i la col·laboració de Banco Santander i Heineken España S.A.; i és acollida per la Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau fins el pròxim 17 de setembre.

L´exposició "No Return. Xisco Mensua" és possible, a més, gràcies al suport de prestadors particulars que han cedit les diferents peces que ara es van a exhibir a La Nau.

Amb l´objectiu d´acostar l´art contemporani a la societat i a la comunitat universitària, l´exposició es completa amb un servei de visites guiades (96.386.49.22 - visites.guiades@uv.es) d´inscripció gratuïta.

Data d'actualització: 19 de Maig de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar