Estàs a: > > Visita guiada gratuïta a l’exposició ‘Escoltar per auscultar. Els sons de la medicina’, al Palau de Cerveró

Visita guiada gratuïta a l’exposició ‘Escoltar per auscultar. Els sons de la medicina’, al Palau de Cerveró

Estetoscòpi

Estetoscòpi

Alumni UV va organitzar, el passat 9 de març, una visita guiada gratuïta. En aquella ocasió, va ser a l’exposició ‘Escoltar per auscultar. Els sons de la medicina’, que s’exhibeix a la Sala José Puche del Palau de Cerveró (plaça Cisneros 4, València) fins el pròxim dia 23.

El Palau de Cerveró dedica aquesta exposició, organitzada en el marc del 200é aniversari de la invenció de l’estetoscopi pel metge R.T.H. Laënnec, a explicar l’evolució dels instruments mèdics més coneguts.

En la mostra ‘Escoltar per auscultar. Els sons de la medicina’, es fa divulgació de la tipologia d’aquest element clau en la consulta, convertit en símbol de la professió mèdica. S’hi inclouen imatges i textos, documents originals de la Biblioteca Històrica de la Medicina i de la Ciència López Piñero…, i es realitza un recorregut històric a través d’estetoscopis del segle XIX fins arribar a dissenys de l’actualitat.

Més informació

Documents adjunts:
Data d'actualització: 10 de Març de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar