Estàs a: > > Alumni Comparteix analitza en març els poblats marítims amb una xarrada i una visita gratuïta

Alumni Comparteix analitza en març els poblats marítims amb una xarrada i una visita gratuïta

Cases del Cabanyal. Foto: Santiago López Pastor.

Cases del Cabanyal. Foto: Santiago López Pastor.

El programa gratuït Alumni Comparteix, organitzat pel col·lectiu Alumni UV, se centrà en març en el modernisme popular i la problemàtica dels poblats marítims. Va oferir una conferència el dia 30 i una visita guiada gratuïta el dia 1 d’abril per tal d’analitzar la situació d’aquest conjunt urbanístic ‘in situ’.

Va conduir la sessió l’Alumni Ferran Benavent i Àvila, professor titular de Tècniques de Conservació del Patrimoni Arquitectònic de la Universitat Politècnica de València ja jubilat. En la xarrada, Benavent realitzà una introducció al voltant del modernisme i, més concretament, del modernisme popular i la problemàtica de la seua recuperació i futur.

L’eixida, guiada i gratuïta, va servir per a analitzar en el lloc físic aquesta situació. Els participants passejaren pels poblats marítims, formats pels barris de la Malvarrosa, Cabanyal-Canyamelar i Villa del Grau, annexats a València el 1897.

L’Alumni Ferran Benavent (València, 1943) és aparellador per l’Escola de Barcelona des de l’any 1968 i, abans d’incorporar-se com a professor a la Politècnica de València, treballà a diversos estudis d’arquitectura, a empreses del sector i gestionà fins i tot la seua pròpia empresa.

Què és Alumni Comparteix?
Alumni Comparteix és una iniciativa que requereix la implicació dels seus membres. Acull xarrades, tallers, classes magistrals, cursets, etcètera, proposats i impartits pels mateixos socis. Totes les activitats estan dirigides als membres del col·lectiu i la participació en totes aquestes és gratuïta.

L’objectiu d’aquest projecte és crear sinergies entre les sòcies i els socis i que aquelles persones que ho desitgen puguen compartir la seua experiència en temes claus, aprofitant el vincle que uneix els membres com a antics alumnes i amics de la Universitat de València per a seguir creixent personalment i professionalment.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 3 d'Abril de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar