L’autor valencià Vicente Roncero visita el Club de Lectura d’Alumni UV
Estás en: > > L’autor valencià Vicente Roncero visita el Club de Lectura d’Alumni UV

L’autor valencià Vicente Roncero visita el Club de Lectura d’Alumni UV

Vicente Roncero. Foto: Levante-EMV.

Vicente Roncero. Foto: Levante-EMV.

El Club de Lectura d’Alumni UV ha celebrat en març una sessió especial que comptà amb la visita de l’autor que ha estat llegit aquest mes: el valencià Vicente Roncero. ‘Para ellos no tengo nombre’ va estar la novel·la triada per a analitzar pel grup, juntament amb l’escriptor, el passat dia 7, a la Biblioteca ‘Palau de l’Exposició’.

A més d’escriptor, Vicente Roncero és músic i compositor, i això es nota en la seua novel·la. L’autor presenta una “orquestra” composta per una gran varietat de personatges, els quals se suposen com a bombons dins d’una caixa plena de sorpreses. En canvi, com diu ell mateix, en una entrevista concedida a Miriam Alonso i publicada en www.lagonzo.es, “els personatges de la meua novel·la no es diferencien tant d’aquells amb qui ens creuem cada dia pel carrer. En tot cas, ells han decidit viure la seua vida amb totes les majúscules possibles, una cosa a la qual tothom està disposat. Després de la seua normalitat, la seua cultura, els seus bons modals, es deriven una sèrie d’esdeveniments que els converteixen en uns éssers en els quals l’amor que senten cap a ells mateixos es transforma en l’única guia del seu comportament”.

Aquestes i altres qüestions, com ara els impactes que rep el lector davant la història, de vegades fosca; la combinació de passions i d’horrors que fa l’autor en el llibre; o la inquietud davant personalitats difícils malgrat tractar-se de classes cultes, per exemple, van ser els temes a tractar durant la sessió del Club.

Per a formar-ne part, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es). L’assistència és gratuïta i exclusiva per als membres del col·lectiu de la Universitat de València.

Dia: 7 de març.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘Para ellos no tengo nombre’, de Vicente Roncero.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 24 de Marzo de 2017

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar