Estàs a: > > Ruta gastronòmica per la vila medieval d’Ontinyent amb Alumni UV

Ruta gastronòmica per la vila medieval d’Ontinyent amb Alumni UV

Muralla Ontinyent. Foto: María José Brotons Montes.

Muralla Ontinyent. Foto: María José Brotons Montes.

També el dia 25 de març, el col·lectiu Alumni UV proposà als seus membres, a través de l’organització de Fil-per-Randa Club de Viatges, una eixida paral·lela a la vila medieval d’Ontinyent, la ciutat de les torres de fum, on realitzà una ruta gastronòmica dins del cicle ‘Pobles i taules’.

La vila d’Ontinyent es va convertir en una veritable fortalesa degut al difícil relleu del terreny que l’envolta: els accessos estan caracteritzats per rampes i escalinates sinuoses, a més de presentar estrets carrers, carrerons i atzucacs. El paisatge urbà de la ciutat es troba ara revitalitzat després d’haver estat rehabilitats els edificis, amb façanes pintades de colors vius, entre els quals destaquen les cases penjades sobre les restes de la muralla medieval.

Les persones inscrites visitaren Santa Maria, el portal de l’Àngel, el pont Vell, les muralles, les torrasses defensives, el Museu Fester, el Tèxtil i el Pou Clar. El recorregut va estar guiat per Josep Belda, especialista en Història de l’Art.

Més informació

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 de Març de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar