Estàs a: > > La X Winter School del Màster Erasmus Mundus en Psicologia acomiada 60 estudiants a Gandia

La X Winter School del Màster Erasmus Mundus en Psicologia acomiada 60 estudiants a Gandia

Estudiants del projecte Erasmus Mundus a Gandia. Foto: InfoUniversitat.

Estudiants del projecte Erasmus Mundus a Gandia. Foto: InfoUniversitat.

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València acomiadà el passsat 3 de març els vora 60 estudiants de 23 països que han participat en la X edició de la Winter School ‘Bernhard Wilpert’, celebrada en el marc del Màster Erasmus Mundus, que dirigeix el professor de la Universitat de València José María Peiró.

L´acte de cloenda, que va acollir la Casa de la Cultura de Gandia, comptà amb la presència del director del Centre de Gandia de la Universitat de València, J. Emili Aura; del director del Màster Erasmus Mundus, José María Peiró; i d’altres professors del Màster.

Aquesta Escola d’Hivern és una acció formativa pionera de caràcter internacional. El Màster Erasmus Mundus és impartit pel Consorci WOPP de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, París-Descartes i València) i les de Brasília (Brasil) i Guelph (Canadà), i coordinat per un equip de professors de la Facultat de Psicologia i de l’Institut Universitari de Recerca en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) de la Universitat de València.

Data d'actualització: 4 de Març de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar