Estàs a: > > Curs d´Iniciació a la Fotografia Digital

Curs d´Iniciació a la Fotografia Digital

Cŕmera de fotos

Cŕmera de fotos

Serŕ impartit per AIDO (Institut d´Ňptica, Color i Imatge de Paterna) i tindrŕ una durada de 30 hores. Consulta el calendari i continguts
Aquest curs va adreçat a les persones que es volen iniciar en la fotografia partint d'un nivell bàsic o sense coneixements previs de la tècnica fotogràfica.
 
DURADA: 30 hores (consultar el calendari adjunt)
PREU: 210 €
MÍNIM DE PARTICIPANTS: 10 (si no s'arriba al mínim, s'anul·larà el curs)
MÀXIM DE PARTICIPANTS: 18

Té per objectiu proveir dels recursos adequats als assistents per adquirir un domini complet de la càmera digital, així com coneixements bàsics sobre l'enquadrament, la composició i la gestió d'arxius fotogràfics digitals. Entre altres temes, veurem com personalitzar el menú de la nostra càmera, els controls, com obtenir millors resultats en els tipus manual i automàtic, etc.

El curs tindrà una orientació netament pràctica i a més presentarà tots els conceptes necessaris. Els continguts del temari es combinarà, de forma simultània, amb sessions de presentació de conceptes amb projecció d'imatges i pràctiques contínues per practicar les tècniques apreses.

Es recomana que tots els participants que tinguen càmera i/o flaix els porten al curs. Caldrà telefonar a Amics per apuntar-se.

Lloc:
AIDO. Institut Tecnològic d'Òptica, Color i Imatge
c/ de Nicolau Copèrnic, 7-13
46980 Paterna
http://bit.ly/xhYhx8 (mapa d'accés)

Documents adjunts:
Data d'actualització: 29 de Febrer de 2012
Publicat en: AMICS, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar