Estàs a: > > La vicedegana de Farmàcia Hortensia Rico parla a les conferències d’Unisocietat sobre microorganismes

La vicedegana de Farmàcia Hortensia Rico parla a les conferències d’Unisocietat sobre microorganismes

Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

El Centre Internacional de Gandia (CIG) va oferir, el passat 22 de març, a través del programa Unisocietat, la conferència ‘Microorganismes d’anar per casa’, a càrrec de la vicedegana de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València Hortensia Rico.

Impartida per Hortensia Rico, la conferència tractà de donar a conéixer la quantitat de microorganismes que es poden trobar en el dia a dia.

Rico és des de 1990 professora titular del Departament de Microbiologia i Ecologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València. Centrà la seua tesi doctoral en ‘Macromolècules de la paret cel·lular de ‘Candida albicans’: estudis citològics i bioquímics’. En la vessant investigadora treballa en l’àrea de Microbiologia d’Aliments: microorganismes patògens i rents patògens, fruit de la qual ha publicat gran quantitat de publicacions en revistes científiques. En l’aspecte de la docència imparteix les assignatures de Microbiologia alimentària, Higiene alimentària i Microbiologia clínica en els graus de Nutrició Humana i Dietètica, Ciència i Tecnologia dels Aliments i Farmàcia.

El programa Unisocietat pretén posar en valor entre la societat local la formació al llarg de la vida, promoure la solidaritat intergeneracional, estimular el debat i l’intercanvi de coneixements mitjançant les aportacions dels docents de la Universitat de València. Es tracta de conferències obertes a tot el públic en general que aborden temes molt variats i d’actualitat que resulten d’especial interés per a la ciutadania.

Data d'actualització: 23 de Març de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar