Estàs a: > > La Fundació Cañada Blanch mostra a La Nau les obres de les galeries d’art de la Comunitat Valenciana

La Fundació Cañada Blanch mostra a La Nau les obres de les galeries d’art de la Comunitat Valenciana

Exposició Premi Adquisició Fundació Cañada Blanch 2017, a La Nau.

Exposició Premi Adquisició Fundació Cañada Blanch 2017, a La Nau.

Del 7 al 23 d’abril, les millors obres seleccionades per les galeries d’art que componen LaVAC (Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana), i que han optat al Premi d’Adquisició de la Fundació Cañada Blanch, s’exposen a la Sala Acadèmia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

El passat divendres, dia 7, s’inaugurà oficialment aquesta quarta edició de l’exposició ‘Premi d’Adquisició Fundació Cañada Blanch’ en un acte al qual assistiren artistes i galeristes participants i en el qual s’anuncià l’obra guanyadora d’aquesta edició.

En aquesta exposició hi participen 13 galeries: Luis Adelantado, Galería9, Rosa Santos, Alba Cabrera, Set Espai d’Art, Espai Tactel, Plastic Murs, Galería Thema, Galería PazyComedias, Área 72, Pepita Lumier, Mr. Pink i Shiras.

Cada galeria aporta dues obres a l’exposició. Del total de 26 obres, el jurat en seleccionarà una, que passarà a integrar la col·lecció Fundació Cañada Blanch.

El jurat està compost per Juan López-Trigo, president de la Fundació Cañada Blanch; Carlos Pascual de Miguel, patró d’aquesta fundació, advocat i col·leccionista d’art; Juan Vinya, patró de FCB i doctor en Medicina; Lorena Corral, historiadora de l’art, comissària independent i directora de la Col·lecció d’Art Contemporani de la Fundació Coca-cola; Carlos Delgado, comissari d’exposicions i crític d’art, i Norberto Piqueras, coordinador d’exposicions del Centre Cultural La Nau, Universitat de València.

Aquesta exposició suposa valorar les propostes artístiques de les galeries valencianes, en un marc acadèmic públic, la qual cosa permet un acostament a la ciutadania gràcies a la labor conjunta de la Fundació Cañada Blanch, LaVAC i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

Els premiats en edicions anteriors han estat Rubén Guerrero (2014), de la galeria Luis Avançat; Xisco Mensua (2015), de la galeria Rosa Santos i Juan Olivares (2016), de Set Espai d’Art. Tres artistes amb una destacada trajectòria dins de la creació contemporània.

Data d'actualització: 21 d'Abril de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar