Estàs a: > > L´Orquestra de la Universitat de València participa en la trobada de SINERGIA, la xarxa d´orquestres universitàries espanyoles.

L´Orquestra de la Universitat de València participa en la trobada de SINERGIA, la xarxa d´orquestres universitàries espanyoles.

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Els dies 10 i 11 de maig se celebrarà a la Seu Universitària Ciutat d´Alacant les segones jornades de Sinergia, la xarxa d´orquestres universitàries espanyoles. En la trobada participaran responsables de diverses orquestres universitàries, entre elles la de la Universitat de València, amb l´objectiu d´intercanviar experiències musicals i reprendre i aprofundir en les línies de treball iniciades per Sinergia fa dos anys en la seua primera reunió (València, juliol del 2015).

Contingut de les jornades

Aquestes jornades tenen com a objectiu: fer balanç sobre l´activitat d´últims dos anys que s´ha realitzat en el marc de Sinergia; analitzar la situació i els principals problemes de les orquestres universitàries espanyoles, així com les seues possibles solucions; i, finalment, establir els elements essencials que defineixen la relació d´aquestes orquestres amb les dinàmiques pròpies de la universitat espanyoles, centrades en la dimensió pedagògica i educativa de les orquestres, establint, així mateix, possibles vies de col·laboració entre aquestes orquestres.

SINERGIA, xarxa d´orquestres universitàries espanyoles

SINERGIA naix per establir correlacions entre les orquestres universitàries espanyoles i, per extensió, de les seues respectives universitats, partint de la premissa que l´intercanvi d´experiències musicals entre les nostres orquestres és necessari per al desenvolupament de línies de treball comuns que faciliten la creació de nous fòrums i una possible producció en conjunt d´activitats.

Dins d´això, el portal web Sinergia.red xarxa compleix la funció de punt de trobada estable en el qual compartir informació, gestió, producció, formació, vivències... en definitiva, una via contínua per a la col·laboració entre totes les orquestres universitàries d´Espanya.

Data d'actualització: 9 de Maig de 2017
Publicat en: Música, Principal, OFUV

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar