Estàs a: > > XXIV Curs d’estiu de Recuperació de Artesanies Tradicionals en el Medi Rural

XXIV Curs d’estiu de Recuperació de Artesanies Tradicionals en el Medi Rural

Està obert el termini de sol•licitud per participar en la XXIV edició dels cursos de Recuperació d'Artesanies Tradicionals en el Medi Rural. Els cursos en aquest any 2012 es realitzaran en la població de Llosa de Camacho (Alacant) i València (parròquia de Crist Rei).
El curs de Llosa de Camacho tindrà lloc entre els dies 9 i 21 de juliol i el de València entre els dies 15 i 21 del mateix mes.
La participació és gratuïta, després de la selecció de les sol•licituds presentades, i comprèn a més de les assegurances, l'allotjament i manutenció, així com els materials de treball.
Els impresos de sol•licitud es poden obtenir en aquesta pàgina i presentar en l'adreça de correu electrònic patrimoni.cultural@uv.es, i/o en la secretaria del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València, fins al dia 21 de maig. Poden presentar-les tots els alumnes des de primer any i exalumnes de qualsevol facultat de les universitats valencianes i acollits al projecte Erasmus. Una vegada recollides, i després del període de selecció, es faran públiques les llistes d'admesos el dia 30 de maig.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 de Juliol de 2012
Publicat en: Patrimoni cultural

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar