Estàs a: > > Expocičncia 2012

Expocičncia 2012

Expociencia

Expociencia

T´enviem la invitació del Rector de la UV per a l´edició d´enguany.jpg
Benvolgudes amigues i benvolguts amics,

Com en edicions anteriors, em complau informar-vos que el pròxim dissabte 19 de maig de 2012, de 10 a 14 hores, se celebraran les quartes jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, sota el títol de EXPOCIÈNCIA 2012. Aquesta és una invitació per a tota la comunitat universitària, els seus familiars i amics.

El Parc Científic de la Universitat de València, com ja sabeu, està situat al campus de Burjassot-Paterna, darrere dels edificis de Canal 9. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem encaridament l'ús del transport públic.

La jornada EXPOCIÈNCIA 2012 ha esdevingut una oportunitat clau per a conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal•lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, estan previstes activitats per a tots els públics, des de tallers de divulgació de la ciència a audiovisuals comentats per especialistes, fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. Els detalls de la programació es troben disponibles al web www.expociencia.org i també podeu realitzar qualsevol tipus de consulta a través del correu electrònic expociencia@uv.es i del telèfon 963 543 058.

Tot esperant comptar amb la vostra presencia i la dels vostres el pròxim dissabte 19 de maig, rebeu una cordial salutació.


Esteban Morcillo
Rector de la Universitat de València

Data d'actualització: 17 de Maig de 2012
Publicat en: AMICS, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar