Estàs a: > > Hui, música de Haydn i Mendelssohn en el cicle Música a la Capella de la Universitat de València

Hui, música de Haydn i Mendelssohn en el cicle Música a la Capella de la Universitat de València

Els dimecres se celebra aquest cicle musical gratuït a La Nau

 

Hui, 19 de novembre, en el marc del cicle Música a la Capella, que acull els dimecres a la Capella de la Sapiència de l'edifici històric de la Nau (C/ Universitat, 2), se celebrarà un nou concert, que tindrà com protagonistes el quartet de corda Joaquín Rodrigo (Fernando Pascual, violí I, Luisa Moya, violí II, Irene Merenciano, viola i Mar Ribas, violoncel).

El concert començarà a partir de les 19.30 hores i l'entrada és lliure i limitada a la capacitat de la Capella. Interpretaran obres de Franz Joseph Haydn i Felix Mendelssohn Bartholdy. El cicle Música a la Capella és una iniciativa de l'Aula de Música de la Universitat de València.


Fernando Pascual, violí I
València, 1988. Va acabar el grau superior de violí al Conservatori Joaquim Rodrigo de València amb V. Taroncher. Ha obtingut diversos premis de violí i música de cambra. Així mateix, ha participat en la Sommerakademie Detmold. És col·laborador habitual de l'Orquestra Simfònica de la Mediterrània i de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció de Klaus Sallman i Lorin Maazel.

Luisa Moya, violí II
València, 1985. Va estudiar llenguatge musical, formació auditiva, harmonia i interpretació sota la tutela del professor Carlos Gimeno Estellés. Va cursar tercer de grau superior de violí al Conservatori de València amb Francisco Aguilar. Pertany a l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, la Jove Orquestra dels Països Catalans. Ha participat en la Internationale Junge Orchesterakademie amb una gira de concerts per Alemanya (Leipzig, Bayreuth, Weiden i Bielefeld) els anys 2007 i 2008.

Irene Merenciano, viola
València, 1989. Va fer els estudis de grau mitjà al Conservatori Professional de Catarroja amb la professora Alicia Ramada. Actualment cursa el grau superior al Conservatori superior d'Aragó amb el professor Alan Kovacs. Ha fet cursos de perfeccionament amb Francesc Gaya, Paul de Clerk, Trian Ionescu. Ha format part de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i de la Internationale Junge Orchesterakademie.

Mar Ribas, violoncel
Manises, 1982. Va acabar el grau superior de violoncel al Conservatori Salvador Seguí de Castelló amb J. E. Bouché i Marçal Cervera, on va obtenir el premi en el II Concurs de Violoncels organitzat pel centre. Va ser membre de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Forma part de diferents grups de cambra, com Effe o el Trío Rodrigo Botet, amb els quals ha obtingut diversos guardons al concurs de l'Alcora.


Data d'actualització: 20 de Novembre de 2008
Publicat en: Música

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar