Estàs a: > > El proper 26 de maig viu una jornada sendera, de taula i urbanisme medieval a Bocairent.

El proper 26 de maig viu una jornada sendera, de taula i urbanisme medieval a Bocairent.

Barranc dels Horts

Barranc dels Horts

De la mà de l´especialista en història de l´art Josep Belda, col·laborador de l´empresa valenciana Fil-per-Randa, el col·lectiu Alumni gaudirà d´un dia complet de muntanya passejant per la vora del riu Clariano. Telefona-los directament per apuntar-te i digues que formes part d´Alumni.

Us oferim una jornada de sendera, taula i urbanisme medieval. Un dia complet de muntanya i de poble que ens permetrà conéixer, al matí, el camí que antigament unia Ontinyent amb Bocairent seguint la vora del riu Clariano, espai d’aigua que movia els antics molins de la indústria tèxtil. Una sendera que ens portarà, des de la contornada del Pou Clar fins a l’entrada històrica a la vila de Bocairent. Dinarem al mateix poble de Bocairent i, a la vesprada, farem una passejada pels carrers de trama medieval de la roca històrica i també pel raval de la vila, des d’on podrem gaudir del paisatge i de l’arquitectura que envolta la població.

L´eixida serà des de Nuevo Centro a les 08.00h. Trasllat en bus a Ontinyent. Ruta des de la contornada del Pou Clar. Ruta verda: 6 km, dificultat mitjana-baixa. A la vesprada, passejada per la vila i pel raval per visitar els indrets més interessants del nucli històric.

 

Documents adjunts:
Data d'actualització: 6 de Maig de 2019
Publicat en: AMICS, Agenda, Noticies

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar