Estàs a: > > Curs UNESCO de Programes europeus i cooperacio al desenvolupament

Curs UNESCO de Programes europeus i cooperacio al desenvolupament

logocatunescoUVn

logocatunescoUVn

En col·laboració amb el Servei de Formacio Permanent, aquest curs de vint hores lectives teòric-pràtiques vol capacitar a professors i personal de nivell técnic d´administració i serveis de la Universitat de València en la formulació de projectes de cooperació al desenvolupament en l´àmbit de les convocatòries europees. Cada divendres del 8 al 29 de juny de 2012, pels matins.jpg

El programa d'aquest curs-teòric-pràctic és pot descarregar en el PDF adjunt. En el programa es pot consultar sistema d'inscripció, programa, continguts i professorat del curs, sessions pràctiques, ubicació, calendari i horari de les sessions formatives. El curs aborda la cooperació universitària al desenvolupament, els programes de finançament de la UE, la formulació de projectes de cooperació en convocatòries UE, terminologia, enfocament de drets humans i marc lògic, perspectiva de projectes en l'entorn mediterrani i d'Amèrica Llatina. 

Va dirigit a personal docent i investigador de la Universitat així com personal d'administració i sereveis de nivell tècnic que desenvolupen tasques en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament des de la Universitat. 

El curs està impùlsat pel Director de la Càtedra UNESCO: Guillermo Palao, la direcció acadèmica és de Jose Díez Lafuente (prof. associat de Dret Internacional) i la coordinació i organització corre a càrrec de Ximo Revert, Cap Tècnic de cooperació del Patronat Sud-Nord.

Aquest curs s'organitza en col.laboració del Servei de Formació Permanent de la Universitat de València. Compta amb el suport organitzatiu del Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València i el cofinançament  de Bancaixa Obra Social.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 27 de Juliol de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar