Estàs a: > > València. Llegendes fantàstiques

València. Llegendes fantàstiques

Pollastre

Pollastre

Serà el 8 de juny (Activitat subvencionada per Amics)

"Compta la tradició que, d'antuvi, quan una gran muralla tancava Vale`cnai, els que no havien arribat abans de la caiguda del sol, trobaven la ciutat tancada, i pernoctaven extramurs al voltant d'una bona foguera...

Viatgers, comerciants, i rodamóns sense sostre, reunits al peu de les portes passaven la nit "a la lluna de València" contantse llegendes fantàstiques, increïbles, portentoses...que avui estan reflectides en els murs dels edificis històrics de València".

Preu: 8 € (els cinc primers que s'hi apunten) / 13 € (la resta) (tiquet+refrigeri) (Activitat subvencionada per Amics)

Inscripció: a partir del 4 de juny

Concentració a les 22:00h a la plaça dels Furs (Torres de Serrans). Les quatre barres; a la lluna de València; el Crist del Salvador; el miracle del mocadoret, com va morir el Governador Vell, el pollastre que va merèixer un carrer, les set-centes donzelles de Lleida; Alfons de Borja i Sant Vicent Ferrer; Miracle de Sant Vicent Ferrer; el Drac del Patriarca; l'engendrament de Jaume I; el nom del rei en Jaume.


Ens acompanyarà Víctor Labrado, escriptor

Les inscripcions es poden fer en la web d'Amics o per telèfon (963531070). Les inscripcions són efectives quan arriba el comprovant de pagament a les oficines d'Amics. Consulteu les condicions generals a la zona privada.

Esperem les vostres fotos en amics@uv.es per penjar-les en la web. AMICS I ANTICS ALUMNES UV col•labora amb el Club de Viatges Fil-per-Randa

 

Data d'actualització: 25 de Juliol de 2012
Publicat en: AMICS, Activitats, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar