Estàs a: > > La Universitat de València organitza la primera fira virtual d´ocupació de la comunitat valenciana

La Universitat de València organitza la primera fira virtual d´ocupació de la comunitat valenciana

La Universitat de València a través d'OPAL organitza la I Fira Virtual d'Ocupació, que se celebrarà en Internet entre els dies 11 i 18 de desembre. Es tracta de la primera edició d'aquest projecte innovador que incorpora les noves tecnologies com a eina fonamental per a la recerca de treball. Aquesta fira online reprodueix l'ambient i els avantatges de les fires d'ocupació que fins ara ha organitzat la Universitat de València durant quatre anys però, proporcionant una comunicació entre les empreses i els universitaris de 24 sobre 24 hores al llarg d'una setmana completa, superant les barreres de la distància i del temps.

La I Fira Virtual d'Ocupació és tota una oportunitat perquè els estudiants de la nostra Universitat tingan al seu abast una oferta de treball a la qual poden accedir com a candidats, ja que poden presentar els seus perfils de forma totalment lliure.

En entrar a la pàgina de la fira, l'alumne pot realitzar directament un Test d'Orientació o pot navegar per les ofertes o entrar al stand d'informació on tindrà consells per a la recerca de treball. OPAL farà durant aquest dies assessorament online per mitjà del xat i, també utilitzant altres tecnologies com la vídeo conferència.

D'altra banda, en aquesta fira virtual, els estudiants, a més de visitar els stands de les empreses, podran parlar directament amb ells, amb micròfon o webcam o xateant, inclús, algunes empreses poden fer proves de selecció.

La Fira Virtual té una durada d'una setmana, encara que la web estarà activa des del dia 1 de desembre, amb un preregistre i informació sobre com navegar per la fira.

Per a més informació: www.Feriavirtualuv.com

 

Data d'actualització: 7 de Gener de 2009

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar