L’OPAL rep l’acreditació d’Agència de Col·locació per la promoció de la inserció laboral d’estudiants
Estás en: > > L’OPAL rep l’acreditació d’Agència de Col·locació per la promoció de la inserció laboral d’estudiants

L’OPAL rep l’acreditació d’Agència de Col·locació per la promoció de la inserció laboral d’estudiants

opal agència

opal agència

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), gestionat per la Fundació General de la Universitat de València, ha rebut l’acreditació d’Agència de Col·locació pel foment de la inserció laboral dels estudiants i titulats de la institució acadèmica. Aquest reconeixement ha estat atorgat pel Sistema Nacional d’Ocupació, a través del Servef de la Comunitat Valenciana.jpg
Les agències de col·locació actuen com a intermediàries en el mercat laboral, mitjançant l'assessorament, la informació i l'orientació a persones que busquen treball, amb la finalitat d'aconseguir la seua inserció laboral. Segons ha explicat el director de l'OPAL, Vicent González Romà, "des de la seua creació, l'OPAL ha estat orientant i assessorant els estudiants i titulats de la Universitat de València en la seua inserció laboral". De fet, aquesta oficina gestiona, en l'actualitat, la publicació d'ofertes d'ocupació provinents de 1.100 empreses, que arriben a unes 11.000 persones registrades en la seua borsa de treball.

En aquest sentit, González Romà ha assenyalat que "l'OPAL estava fent les tasques pròpies d'una agència de col·locació", i per això es va plantejar el repte d'aconseguir aquesta acreditació. La recepció de l'autorització d'Agència de Col·locació ha suposat, per una banda, "un reconeixement extern i oficial de la tasca que està desenvolupant l'OPAL i, per un altra, obri la porta per a l'establiment de convenis de col·laboració amb el Servef per tal de subvencionar activitats", ha indicat.

L'OPAL està acreditat, a més, amb el Certificat de Qualitat segons la norma ISO 9001:2008, que garanteix uns nivells de qualitat en la gestió dels seus serveis i que acaba de ser renovada. Així mateix, està reconegut per la Xarxa Telescopi, un observatori de bones pràctiques en gestió universitària.

Després de ser autoritzat com a Agència de Col·locació, l'OPAL continua treballant en altres objectius, com ara el desenvolupament de la Plataforma Uniemprén, un projecte de crowdfunding (finançament en massa o micromecenatge) destinat a les persones emprenedores de la Universitat de València, que compta amb el recolzament del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. La Plataforma Uniemprén connectarà emprenedors que necessiten finançament per dur a terme els seus projectes empresarials, i microinversors que volen recolzar eixes idees novedoses i emprenedores. Aquesta plataforma es presentarà a finals d'aquest any.

Un altre projecte en el qual treballa l'OPAL és l'organització del Fòrum d'Ocupació 2012, que es desenvoluparà en la segona setmana de novembre als campus dels Tarongers i de Burjassot-Paterna.

Per accedir a l'agència de col·locació, fes CLIC ACÍ.

Fecha de actualización: 25 de Septiembre de 2012

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar