Estàs a: > > El VI Congrés sobre Cooperació Universitària al Desenvolupament reunirà a València experts de tota Espanya

El VI Congrés sobre Cooperació Universitària al Desenvolupament reunirà a València experts de tota Espanya

Estudiantat i cooperació.jpg

Estudiantat i cooperació.jpg

La Universitat de València participa en l’organització del VI Congrés sobre Cooperació Universitària al Desenvolupament, la darrera edició del qual se celebra enguany a València. Aquest congrés convoca i reuneix tots els estaments universitaris que es dediquen a la cooperació universitària al desenvolupament en Espanya. El termini per a presentar els resums (abstracts) finalitza el dia 17 de setembre.jpg

El congrés està organitzat pel conjunt de les universitats públiques valencianes, dins del marc del Comité Universitari Valencià de Relacions Internacionals i Cooperació (CUVRIC). Davall el lema Desenvolupament humà i Universitat, l'objectiu és analitzar el paper de les universitats en la promoció del desenvolupament humà. Així, el congrés es divideix en tres línies temàtiques: desenvolupament humà, educació per al desenvolupament, i investigació i compromís social.

El congrés, que reunirà experts de tot el territori espanyol, se celebrarà del 24 al 26 d'abril de 2013 a la Universitat Politècnica de València, si bé el termini per a presentar els abstracts finalitza el dia 17 de setembre. Aquesta trobada es dirigeix a tots els estaments universitaris vinculats a la cooperació universitària al desenvolupament: professorat, investigadors, equips de gestió, estudiantat i personal d'administració i serveis. El període d'inscripció serà de l'1 d'octubre al 31 de març.

La trajectòria d'aquest congrés arranca l'any 2002 a Valladolid. Les següents edicions es van celebrar a Múrcia en 2004, a Madrid en 2006, a Barcelona en 2008 i a Cadis el 2010.

Per a més informació, fes clic ACÍ.

Data d'actualització: 29 d'Agost de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar