Estàs a: > > La Universitat prepara el Nadal amb concerts de les seues agrupacions musicals a partir de dilluns

La Universitat prepara el Nadal amb concerts de les seues agrupacions musicals a partir de dilluns

Com ja és tradicional, l'Orfeó Universitari de València, l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i l'Escola Coral La Nau de la Universitat de València tenen previst oferir diversos concerts per tal de donar la benvinguda al Nadal. La proposta musical no se centra únicament a la Universitat ni a la ciutat de València, sinó que arriba a altres poblacions de diversos punts de la Comunitat Valenciana.

La cita a València comença amb els més menuts. L'Escola Coral La Nau, integrada per xiquets i xiquetes, oferirà un concert el pròxim dia 15, a partir de les 19 hores, al Col·legi Major Rector Peset. Les veus dels xiquets seran dirigides per Mònica Perales.

El concert de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat tindrà lloc, com sempre, l'últim dia lectiu, el pròxim 19 de desembre, a les 12 hores, a la sala d'actes de l'edifici interfacultatiu del campus de Burjassot. Aquest concert serà dirigit pels alumnes del V Curs de Direcció d'Orquestra organitzat pel Patronat d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València i s'hi interpretaran obres de F. Joseph Haydn i Richard Strauss. L'entrada és lliure i limitada a la capacitat del recinte.

D'altra banda, l'Orfeó Universitari de València, que celebra enguany el seu seixanta aniversari, té una intensa activitat en les jornades nadalenques. L'activitat començarà els dies 18 i 19 amb concerts itinerants per les facultats de la Universitat de València. Ja per Nadal, oferiran concerts fora de la Universitat de València: a l'església d'Algímia (dia 20, a les 19 hores); a la plaça dels Pinazo, un concert benèfic per a UNICEF (dia 22, a les 19.30 hores); al Palau de la Música de València (dia 23, a les 19.30 hores), i el dia 27 de desembre, de matí, un concert benèfic a l'Hospital La Fe i un altre, a partir de les 18 hores, a l'església de Moixent.

 


Data d'actualització: 21 de Desembre de 2012
Publicat en: Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar