Estàs a: > > Proves musicals per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat

Proves musicals per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Les proves d’accés per a formar part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València d’aquest curs seran a partir del 17 d’octubre. La preinscripció, que és gratuïta, s’ha de tramitar abans de l’11 del mateix mes. Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys del grau professional de música. Es convoquen proves per a violí, viola, violoncel, oboè/corn anglès, fagot, trompa aguda, trompa greu i trombó.jpg

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l'escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als huitanta joves alumnes que la integren. La orquestra està dirigida des de 2011 per Hilari Garcia.

En els més de quinze anys que té d'història han format part de l'Orquestra més de set-cents músics. I molts n'ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees.

La preinscripció per realitzar les proves d'accés, que seran a partir del dia 17 d'octubre, és totalment gratuïta i ha de fer-se mitjançant el formulari del web www.uv.es/aam o telefonar a l'oficina del Patronat d'Activitats Musicals de la Universitat de València al 96 398 30 71, abans de l'11 d'octubre de 2012. Durant les proves s'hi valorarà positivament el fet d'estar cursant estudis universitaris.

L'Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d'una gira nacional o internacional i reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (cinc crèdits de lliure opció i 2 crèdits ECTS per curs).

Per a més informació i inscripcions en l'Orquestra, vegeu la pàgina web www.uv.es/aam, del Patronat d'Activitats Musicals, de la Fundació General de la Universitat de València.

Data d'actualització: 21 de Desembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar