Estàs a: > > L’OPAL obri comptes en Facebook i en Twitter

L’OPAL obri comptes en Facebook i en Twitter

Facebook OPAL

Facebook OPAL

L’OPAL ja es troba a les xarxes socials Facebook, a través del compte Facebook/opaluv, i Twitter, en el compte @OPAL_valencia. Mitjançant aquests dos canals, els amics i seguidors de l’OPAL podran mantindre’s informats de les novetats més interessants sobre diferents aspectes relacionats amb la inserció laboral dels universitaris. A més, podran plantejar dubtes i consultes o comentar en obert qualsevol opinió o idea.jpg
L'OPAL ja es troba a les xarxes socials Facebook i Twitter. A través d'aquests dos canals, els amics i seguidors de l'OPAL podran mantindre's informats de les novetats més interessants sobre diferents aspectes relacionats amb la inserció laboral dels universitaris, entre altres qüestions.

El compte de Facebook és Facebook/opaluv i el de Twitter, @OPAL_valencia. A més d'obtindre tota la informació de l'OPAL, els usuaris també podran plantejar dubtes i consultes o comentar en obert qualsevol opinió o idea.

Un altre dels avantatges de seguir qualsevol d'aquests comptes és que sovint hi haurà ofertes d'ocupació destacades en què els usuaris prèviament registrats en la Borsa de Treball de l'OPAL es podran inscriure i els que encara no s'hagen inscrit, informar-se per si els interessa donar-se d'alta.

Data d'actualització: 20 de Setembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar