Estàs a: > > Oberta la matrícula dels cursos de lliure opció de l’OPAL per a l’any acadèmic 2012-2013

Oberta la matrícula dels cursos de lliure opció de l’OPAL per a l’any acadèmic 2012-2013

Taller de Vídeo Currículum.jpg

Taller de Vídeo Currículum.jpg

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), gestionat per la Fundació General de la Universitat de València, ja ha obert la matrícula per al curs acadèmic 2012-2013. En aquesta convocatòria s’ofereix una desena de cursos de lliure opció, convalidables per u, dos i tres crèdits. Enguany s’impartiran dos cursos de forma online i semipresencial. Com a novetat, es desenvoluparà un curs per a treballar les habilitats comunicatives i la presa de decisions.jpg
L'oferta de cursos convalidables per un crèdit se centren en les competències professionals, les estratègies i el vídeo currículum. Es tracta dels cursos Competències professionals per a un acompliment eficaç en el lloc de treball; Estratègies per a la inserció laboral: anàlisi curricular i processos de selecció; i Taller de vídeo currículum.

L'oferta de cursos de dos crèdits convalidables és la majoritària: abasta sis accions formatives que tracten una temàtica més específica. Porten per títol Competències professionals dels biòlegs i bioquímics; L'èxit d'emprendre (online); La cooperativa de treball associat com a fórmula jurídica per a l'autocupació col·lectiva; L'entrevista de selecció de treball: formació per a l'adquisició de competències; Eines per a la recerca d'ocupació (semipresencial); i, com a novetat, el curs sobre Habilitats de comunicació i presa de decisions.

De tres crèdits, l'OPAL oferta un curs sobre Maneig de situacions difícils: Counselling per a l'excel·lència en la relació clínica.

Més informació sobre dates de començament de cada curs i horaris, i inscripció, fent CLIC ACÍ.


Data d'actualització: 24 de Setembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar