Estàs a: > > Obert el termini d´inscripció en l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València

Obert el termini d´inscripció en l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València

Escola Coral 2017

Escola Coral 2017

Fins al 26 de juny està obert el termini de preinscripció per al curs 2017-2018 en l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, la qual ofereix formació continuada en cant coral per a xiquets i xiquetes a partir dels 4 anys; no cal requisit músic previ per a accedir-hi. Per a preinscriure-s’hi, cal emplenar el formulari penjat en el web www.uv.es/aam.

Escola Coral La Nau de la Universitat de València, dirigida per Mònica Perales i Massana, va nàixer el 2002 amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical mitjançant la interpretació coral per a xiquets a partir de 4 anys al si de la Universitat. L’Escola parteix de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar el bon ensenyament musical, és un excel·lent mitjà d’expressió voluntària i constitueix un element important de la formació humana. Els assaigs de l’Escola tenen lloc al Col·legi Major Rector Peset els dilluns d’octubre a juny.

El procés de preinscripció del curs 2017-2018 comença a les 9 hores el dia 14 de juny fins a les 14 hores del dia 26 de juny de 2017. Per a emplenar el formulari de preinscripció ‘online’ accediu a http://links.uv.es/QxDR75W

+Info: http://links.uv.es/WmpO9MX


Data d'actualització: 14 de Juny de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar