Estàs a: > > Un pols entre la Nit de les Ànimes i Halloween

Un pols entre la Nit de les Ànimes i Halloween

Torres de Serrans

Torres de Serrans

Davant la prolífica nit de Halloween, de tradició anglosaxona, Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València proposa conéixer la Nit de les Ànimes a València, perquè la capital del Túria té un vessant d’ombres, de presències secretes, inquietants, de natures ambigües i d’ànimes desficioses -en el sentit paranormal de la paraula- molt apropiades per a evocar-les la Nit de Tots Sants.jpg
Davant la prolífica nit de Halloween, de tradició anglosaxona, Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València proposa conéixer la Nit de les Ànimes a València, perquè la capital del Túria té un vessant d'ombres, de presències secretes, inquietants, de natures ambigües i d'ànimes desficioses -en el sentit paranormal de la paraula- molt apropiades per a evocar-les la Nit de Tots Sants.

És per això que el dia 27 d'octubre, els participants en aquesta misteriosa aventura es reuniran a les 20 hores en les Torres de Serrans, ja de nit fosca, per seguir un itinerari ric en escenaris on es visqueren fenòmens inexplicables de la més estranya varietat: el carrer de Cavallers, la Bosseria, la plaça del Mercat, el Miracle, la Mar... Guiarà el recorregut l'escriptor Víctor Labrado.

El termini d'inscripcions comença el 22 d'octubre i el preu és de deu euros per a les cinc primeres persones que s'inscriguen i quinze per a la resta. Inclou els panellets.

Data d'actualització: 10 d'Octubre de 2012
Publicat en: Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar