Estàs a: > > Vine a conéixer el Misteri d´Elx amb Alumni el proper 1 de novembre

Vine a conéixer el Misteri d´Elx amb Alumni el proper 1 de novembre

El Misteri Elx, al sostre de la torre de la Calaforra.

El Misteri Elx, al sostre de la torre de la Calaforra.

A partir del dia 22, s´enceta la inscripció per a participar en l´eixida que ha preparat Fil-per-Randa per al pròxim 1 de novembre a Elx per participar en la seua festa més important: el Misteri. Es tracta d’una celebració extraordinària que esdevé cada 1 de novembre dels anys parells a l’església de Santa Maria i en la que ens acompanyarà Joan V.Candel, guia FPR.

El poble d’Elx l’anomena La Festa i és l’única representació teatral dins d’un temple després del concili de Trento. D’origen medieval, està totalment cantada en valencià clàssic. Dins la magnificència del que és sagrat, l’encant i la bellesa del que és popular, amb els cantors i espectadors vibrant, davant la representació de la Dormició, l’Assumpció i Coronació de la Verge Maria.

L´entrada a l´església és lliure perquè forma part de les festes populars de la ciutat. Entre ambdues representacions es farà un passeig pel nucli antic d´Elx: el Palau d´Altamira, els banys àrabs, la Calaforra... 

El dinar serà opcional i consistirà en el típic plat comarcal: arròs amb costra.

Les incripcions estan obertes des del 22 d´octubre. El preu és de 30 euros i inclou el viatge en bus i el guia.

Cal inscriure-s´hi a través del web de Fil-per-Randa i has de dir que eres Alumni. Recorda que el dia de l´activitat has de mostrar el teu carnet.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 22 d'Octubre de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar