Estàs a: > > Arranca el curs de la Universitat dels Majors en la nova seu del Centre Internacional de Gandia

Arranca el curs de la Universitat dels Majors en la nova seu del Centre Internacional de Gandia

Des d´aquest dilluns 15 d’octubre més de 300 alumnes majors de 50 anys han tornat a les aules del Centre Internacional de Gandia (CIG-UV) per iniciar un nou curs de la Universitat dels Majors en el seu itinerari d’Humanitats i Ciències Socials. Al llarg de l’itinerari els alumnes assisteixen a classes d’història de l’art, geografia, salut, economia, història, món actual o sentit i significat de l’art cinematogràfic.jpg
Des d'aquest dilluns 15 d'octubre més de 300 alumnes majors de 50 anys han tornat a les aules del Centre Internacional de Gandia (CIG-UV) per iniciar un nou curs de la Universitat dels Majors en el seu itinerari d'Humanitats i Ciències Socials. Al llarg de l'itinerari els alumnes assisteixen a classes d'història de l'art, geografia, salut, economia, història, món actual o sentit i significat de l'art cinematogràfic.

El curs 2012/2013 continua amb la línia encetada el curs passat amb la incorporació a la plantilla de professors de personalitats com Ricard Pérez Casado, economista i polític valencià, alcalde de València de 1979 a 1988, diputat a les Corts Espanyoles i administrador de la Unió Europea per la ciutat de Mostar (Bòsnia i Hercegovina). Pérez Casado se'n farà càrrec de l'assignatura Unió Europea. També continua a la plantilla el periodista i escriptor Ignacio Carrión, corresponsal del diari ABC i del diari Diario 16 arreu del món, també ha col·laborat per al diari El País en el seu suplement dominical. També ha rebut el Premi Nadal de novel·la per la seua obra Cruzar el Danubio. Carrión imparteix en el quart curs un taller literari. Aquests dos professionals s'uneixen al planter de professors de la Universitat de València que donen classes a l'itinerari. A més, aquest curs el CIG-UV comptarà amb la presència de professors procedents de la Càtedra d'Emèrits de la Universitat i de l'Associació de Professors Jubilats de la Universitat.

Enguany s'incrementa el nombre d'assignatures oferides als alumnes i obertes a la ciutadania en general. A partir de novembre, el Centre Internacional de Gandia oferirà cursos d'informàtica, fotografia inicial i de perfeccionament, danses i cultura del vi. Aquestes assignatures s'afegiran als cursos d'hivern que el CIG-UV ofereix en febrer i que estan oberts a tots els ciutadans.

Seminari Permanent
Donat l'èxit de preincripcions d'aquest curs 2012/2013, superant les 130 sol·licituds, el Centre Internacional de Gandia ha posat en marxa el Seminari Permanent per tal de cobrir les expectatives d'aquelles persones que s'han quedat sense plaça en el primer curs de la Universitat dels Majors. D'aquesta manera, pretén constituir-se com una mena de curs d'iniciació en el que els alumnes tindran la possibilitat d'assistir a classe fins a completar 80 hores lectives i tindran garantida una plaça en la Universitat dels Majors el curs 2013/2014.

Com a novetat aquest curs, al Seminari Permanent s'incorporaran aquells alumnes que van finalitzar l'itinerari el curs passat i que volen continuar la seua vinculació amb la Universitat.

Data d'actualització: 16 d'Octubre de 2012
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar