Estàs a: > > Els esportistes Mónica Merenciano i Maurice Eckhard, reconeguts pels seus triomfs en la Gala de l’Esport

Els esportistes Mónica Merenciano i Maurice Eckhard, reconeguts pels seus triomfs en la Gala de l’Esport

Mónica Merenciano, en la classe de judo de la Universitat

Mónica Merenciano, en la classe de judo de la Universitat

Els esportistes Mónica Merenciano (judo) i Maurice Eckhard (contrarellotge), medalles de bronze en els Jocs Paralímpics de Londres 2012, han sigut rebuts en la Gala de l’Esport que s´ha celebrat aquest dijous. També hi ha assistit la judoca Ana Carrascosa, participant en les Olimpíades de Londres. Amb aquesta cerimònia la Universitat de València ha reconegut els universitaris i universitàries medallistes en competicions internes i internacionals.jpg
L'acte, organitzat pel Servei d'Educació Física i Esports, ha comptat amb la presència i les intervencions del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño; i el director del Servei d'Educació Física i Esports, José Campos.

La cerimònia, a la qual hi han assistit entre 250 i 300 esportistes, ha sigut especial per diversos motius. Sense dubte, per la presència d'esportistes de la institució que han arribat a l'esglaó més alt en l'àmbit mundial. Com, la judoca Ana Carrascosa, que va participar en els Jocs Olímpics de Londres, i per esportistes de la Universitat, que van aconseguir medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Londres: Mónica Merenciano (judo) i Maurice Eckhard en contrarellotge. També s'ha reconegut al metge Miguel Ángel Buil, que presta els seus serveis en el Gabinet de Suport a l'Esportista de la Universitat i que també va ser seleccionat per a Londres.

Sense oblidar els excel·lents resultats aconseguits en campionats internacionals per altres esportistes. Entre els quals hi destaquen Miguel Ángel Sancho, bronze en l'últim Europeu; el golfista José Bondia, que va participar en la Universiada i Campionat del Món; l'equip de futbol 7 femení (bronze en els I Jocs Europeus Universitaris); Estefanía Almela i Karina do Santos (or) en el Campionat Europeu Universitari de Taekwondo; i Cristina Aulló, bronze; a més dels campions del món en frontenis: Pau Galindo, José Javier Hernández i Carolina García, en diferents modalitats.

A més, en la gala s'han presentat els equips universitaris de la pròxima temporada i els nous equipaments de les diferents disciplines esportives, que lluiran els equips oficials de la Universitat i que poden veure's i adquirir-se en La Tenda (www.uv.es/latenda/). La comunitat universitària té el 15 per cent de descompte en aquest material esportiu.

Data d'actualització: 19 d'Octubre de 2012
Publicat en: Integració

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar