Estàs a: > > Asindown reconeix la labor de la UPD per afavorir la inclusió laboral de persones amb síndrome de Down

Asindown reconeix la labor de la UPD per afavorir la inclusió laboral de persones amb síndrome de Down

Imatge recollida guardo

Imatge recollida guardo

La Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat (UPD) de la Universitat de València, inscrita en la Fundació General, va rebre el reconeixement d’Asindown, en un acte que tingué lloc al Centre Cultural La Beneficència, pel seu paper col·laborador en la inserció laboral de persones amb síndrome de Down en la Universitat de València.

La cordial col·laboració mantinguda al llarg dels anys fructificà amb el compromís per part de la institució educativa d’incorporar persones amb síndrome de Down en diferents llocs de la Universitat. Aquest compromís respon a una aposta per la integració laboral de persones amb diferents capacitats dins de la comunitat universitària.

D’aquesta manera, la UPD va rebre aquest guardó per les sinergies creades en la cerca d’una major integració d’aquest col·lectiu en una comunitat com la universitària, que ha propiciat que aquestes persones s’hagen pogut desenvolupar en un àmbit laboral, demostrant unes capacitats que aconsegueixen enriquir l’entorn on desenvolupen a diari el seu treball.

Els guardons atorgats es circumscriuen en tres categories: pràctiques formatives i laborals en les seues empeses; contractació laboral estable i de qualitat; i promoció, difusió i finançament dels valors i projectes d’Asindwon; sent en aquesta última on s’ha reconegut el paper de la UPD. També reberen guardons el Rectorat de la UV, l’Adeit, la Fundació Lluís Alcanys, la Fundació Parc Científic UV, la Biblioteca d’Humanitats i la Fundació General de la Universitat de València.

Asindown té com a objectiu principal la millora de la qualitat de vida i l’afavoriment de la inclusió i participació com ciutadans de ple dret en totes les etapes de la vida de les persones amb aquesta síndrome y de altres discapacitats intel·lectuals i les seues famílies, mitjançant la promoció de recursos i suport a la investigació i el desenvolupament personal, social, educatiu i laboral.

Data d'actualització: 30 d'Octubre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar