Estàs a: > > Conferència per a commemorar el bicentenari de la Constitució de Cadis

Conferència per a commemorar el bicentenari de la Constitució de Cadis

Néstor Pedro Sagüés

Néstor Pedro Sagüés

El Centre Internacional de Gandia (CIG) ha presentat aquest dimecres, dia 7 de novembre, la conferència ‘La Constitució de Cadis i la seua influència en les independències i en els règims polítics de Llatinoamèrica’, a càrrec del professor Néstor Pedro Sagüés. La ponència ha tingut lloc en la nova seu del CIG (carrer Tossal, 8).jpg
Sagüés és doctor en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i doctor en Ciències Jurídiques i Socials per la Universitat Nacional del Litoral. És professor emèrit de Dret Constitucional en la Universitat de Buenos Aires, professor investigador en la Universitat Catòlica Argentina i professor de Postgrau en la Universitat Austral i en la Universitat Panamericana de Mèxic DF. Compta amb deu doctorats honoris causa i quinze professorats honoris causa. A més, és president de l'Institut Iberoamericà de Dret Processal Constitucional, acadèmic nacional en Ciències Morals i Polítiques, i en Dret i Ciències Socials. Ha sigut president de l'Associació Argentina de Dret Constitucional i magistrat judicial. També ha publicat una vintena de llibres sobre Dret Polític, Constitucional i Processal.

Aquesta conferència ha sigut la primera d'un cicle que el Centre Intrernacional de Gandia de la Universitat de València organitzarà al llarg de l'any al voltant de temes històrics importants. Aquest cicle de conferències es realitzarà a la nova seu del CIG, ubicada al carrer Tossal, número 8, i està obert al públic en general.

Data d'actualització: 8 de Novembre de 2012
Publicat en: Formació, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar