Estàs a: > > Hui, tast de cervesa artesanal per Amics i Antics Alumnes

Hui, tast de cervesa artesanal per Amics i Antics Alumnes

Per als amants de la cervesa, Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València ha organitzat hui un curset de tast de cervesa artesanal. Els participants tastaran una desena de mostres de cervesa, algunes de les quals han estat manipulades per reforçar el llindar de detecció de determinats compostos i facilitar-ne la comprensió. Per acabar, es tastarà una cervesa artesanal. La jornada serà de 19 a 21 hores, al carrer Sánchez Arjona, número 4, de València.jpg

Per als amants de la cervesa, Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València ha organitzat hui un curset de tast de cervesa artesanal. Els participants tastaran una desena de mostres de cervesa, algunes de les quals han estat manipulades per reforçar el llindar de detecció de determinats compostos i facilitar-ne la comprensió. Per acabar, es tastarà una cervesa artesanal produïda per Cerveza de Benicalap, S.L. Tot això serà després d'unes exposicions teòriques breus.

La jornada serà de 19 a 21 hores, al carrer Sánchez Arjona, número 4, de València.

Les persones interessades, a títol particular, en l'elaboració de cervesa artesanal per a consum propi, podran utilitzar les instal·lacions de Cerveza de Benicalap.

Data d'actualització: 21 de Novembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar