Estàs a: > > Conferència ‘El secret d’estat a Itàlia: ús i abús?’, a càrrec de la professora italiana Arianna Vedaschi

Conferència ‘El secret d’estat a Itàlia: ús i abús?’, a càrrec de la professora italiana Arianna Vedaschi

Arianna Vedaschi

Arianna Vedaschi

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG) ha acollit la conferència ‘El secret d’estat a Itàlia: ús i abús?’, a càrrec de la professora de Dret Públic Comparat i Dret Constitucional de la Universitat Bocconi de Milan (Itàlia), Arianna Vedaschi. La conferència, oberta al públic en general, ha abordat el tema del terrorisme.jpg
El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG) ha acollit la conferència ‘El secret d'estat a Itàlia: ús i abús?', a càrrec de la professora de Dret Públic Comparat i Dret Constitucional de la Universitat Bocconi de Milan (Itàlia), Arianna Vedaschi. La conferència, oberta al públic en general, ha abordat el tema del terrorisme.

La professora Vedaschi ha aprofundit, en la seua ponència, en qüestions, com ara, els límits dels drets en la lluita contra el terrorisme, els estats excepcionals i els límits als secrets d'estat.

Arianna Vedaschi va obtindre el premi a l'excel·lència en la investigació per la Universitat Bocconi de Milan, els anys 2008, 2009 i 2010. Ha estat ponent en nombrosos seminaris i conferències arreu el món i ha publicat els llibres Instituzioni europee e tecnica legislativa i À la guerre comme à la guerre? La disciplina della guerra nel diritto constituzionale comparato.

Aquesta conferència dóna continuïtat al cicle que va començar el passat 7 de novembre amb la participació del professor argentí, Néstor Pedro Sagüés, amb la ponència La Constitució de Cadis i la seua influència en les independències i en els règims polítics de Llatinoamèrica.


Data d'actualització: 29 de Novembre de 2012
Publicat en: Agenda, Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar