Estàs a: > > Una conferència d’Empar Marco i un concert de Paco Ibáñez posen fi a la 34 Universitat d’Estiu de Gandia

Una conferència d’Empar Marco i un concert de Paco Ibáñez posen fi a la 34 Universitat d’Estiu de Gandia

Empar Marco

Empar Marco

Una conferència d’Empar Marco, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, i un concert del cantautor Paco Ibáñez posaren fi a la 34 Universitat d’Estiu de Gandia, que se celebrà del 17 al 21 de juliol a la capital de La Safor. Empar Marco parlà sobre ‘La redacció integrada: periodisme de qualitat en el nous informatius de la RTVV-web valenciana’.

D´altra banda, l’actuació del cantautor Paco Ibáñez, convertit en una icona de la lluita per la veritat i la llibertat, i ambaixador de la poesia al món, va incloure els seus clàssics més reivindicatius en un concert que va ser una proposta d´amor, llibertat i dignitat, un símbol de resistència davant la injustícia, la violència i l´horror.

La Universitat d’Estiu se celebrà sota el lema ‘Temps incerts’. Vora 400 persones es matricularen en els cursos i tallers programats, el quals comprenien sis grans àrees: el canvi climàtic, la sostenibilitat econòmica i l’economia col·laborativa, la postveritat, la memòria i la història, la salut i el benestar i comunicació, populisme i sostenibilitat.

Data d'actualització: 28 de Setembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar