Estàs a: > > Art i música barroca per a gaudir d’un diumenge de desembre

Art i música barroca per a gaudir d’un diumenge de desembre

Palau del Marqués de Dos Aigües

Palau del Marqués de Dos Aigües

Alumni UV proposa als seus membres, a través de Fil-per-Randa Club de Viatges, conéixer la música barroca mitjançant un concert executat en el magnífic Orgue Cabanilles, un dels més grans i complets d’Europa. Es tracta d´una passejada, l´11 de desembre, que integra la música amb l´art i la història del segle XVII.

L´eixida inclou la visita al Palau del Marqués de Dos Aigües, on es conserva la ceràmica creada per la col·lectivitat que l´ha fet servir reflectint la seua personalitat d´una manera més fidel i inalterable que qualsevol altra manifestació de la cultura material d´un poble, com les cases en què habita l´ésser humà, les armes de combat i qualsevol altre utensili o joia.

Els participants gaudiran de la visita a l´edifici, la portada de Sant Martí i l´església de la Companyia de Jesús, on admiraran la Immaculada de Joan de Joanes.

Els visitants estan convocats l´11 de desembre, a les 9:30 hores, a la porta del Palau del Marqués de Dos Aigües. Acompanyarà la visita l´especialista en Història de l´Art Josep Belda.

El preu de l´eixida és de 15 euros i inclou el tiquet i l´esmorzar.

El termini d´inscripció roman obert des de l´1 de desembre.

Gràcies al conveni recentment signat, els Alumni obtindran una passejada gratuïta per cada cinc passejades o excursions proposades pel col·lectiu de la Universitat de València; i, a més, podran optar als Premis Rodamon, amb els quals Fil-per-Randa vol reconéixer la fidelitat dels més viatgers: els Alumni guanyadors gaudiran d’un viatge gratuït d’una nit més acompanyant.

+Info:
http://www.fil-per-randa.com/

Documents adjunts:
Data d'actualització: 5 de Desembre de 2016
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar