Estàs a: > > Visita a Sant Miquel dels Reis per retre homenatge a la memòria d’Estellés

Visita a Sant Miquel dels Reis per retre homenatge a la memòria d’Estellés

Sant Miquel dels Reis

Sant Miquel dels Reis

Amics i Antics Alumnes visiten la seu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua a Sant Miquel dels Reis, amb motiu del 80é aniversari de les Normes de Castelló. Aquesta eixida commemora, així mateix, els vint anys de la mort de l’escriptor i poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Es farà un recorregut pel monestir, que en l´actualitat alberga la seu de la Biblioteca de la Generalitat Valenciana, rememorant temps passats.jpg
Amics i Antics Alumnes visiten en desembre la seu de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua a Sant Miquel dels Reis, amb motiu del 80é aniversari de les Normes de Castelló. Aquesta eixida commemora, així mateix, els vint anys de la mort de l'escriptor i poeta valencià Vicent Andrés Estellés, qui li va dedicar uns versos a aquest emplaçament en el seu Llibre de Meravelles.

Aquest versos resen així: "M'agradaria escriure la guia de València. / Jo no assenyalaria, com ho fan, llocs il·lustres, / monuments impassibles, les pedres en cos i ànima, / els llibres que tragueres de Sant Miquel dels Reis, / l'amable biblioteca del Magnànim...".

En aquesta visita, Amics i Antics Alumnes, des de la porta del monestir, a les 10 hores, recorreran l'edifici rememorant temps passats, quan fou presó, refugi d'indigents, un col·legi d'ensenyament bàsic i magatzem de trastos vells. Actualment, Sant Miquel dels Reis llueix esplèndidament rehabilitat i al seu interior alberga la seu de la Biblioteca de la Generalitat Valenciana. L'itinerari estarà guiat per l'expert en Història de l'Art Fernando López, i l'amenitzaran els actors Daniel Tormo i Anna Marí.

L'excursió a Sant Miquel dels Reis serà el dia 22 de desembre, però el termini per inscriure's s'obri el dia 17.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web d'Amics i Antics Alumnes (www.uv.es/amics) o per telèfon (96 353 10 70). Els socis i sòcies tenen un descompte en tots els preus.

Per a més informació sobre preus i dates, consulteu el document adjunt.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Desembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar