Estàs a: > > S’ha superat el milió de visites al panell d´ofertes d´ocupació de l´OPAL

S’ha superat el milió de visites al panell d´ofertes d´ocupació de l´OPAL

Opalin

Opalin

El Panell d'Ofertes d'Ocupació de l'OPAL (Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral) de la Universitat de València ha rebut més d'un milió de visites des de la seua posada en marxa a final del 2005, la qual cosa equival a una mitjana de més de 900 accessos diaris.

En concret, el 2008 es van produir 586.878 visites a les ofertes del Panell d'Ofertes d'Ocupació (POE). Això vol dir que el 2008 es va produir un increment de més del 40% de les visites respecte al 2007. De moment, en el que portem d'any, s'han produït més de 70.000 accessos. El POE forma part de l'Àrea d'Ocupació de l'OPAL. Aquesta Àrea ofereix una sèrie de serveis, entre els quals destaca la Borsa de Treball, l'objectiu fonamental de la qual és impulsar la inserció professional dels estudiants i titulats de la Universitat de València.

Tant les empreses com altres entitats oferents d'ocupació poden donar-se d'alta en aquest servei en línia i gestionar de manera gratuïta els seus processos de reclutament de titulats o estudiants de la UVEG. A banda dels avantatges que suposa per als estudiants i titulats de la Universitat la possibilitat de consultar ofertes de treball que estiguen d'acord amb la seua titulació, el POE ofereix un valor afegit en enviar per correu electrònic als més de 9.600 estudiants i titulats inscrits en l'OPAL una selecció de les ofertes de treball que s'ajusten a la seua titulació acadèmica.

Cal destacar que el 2008 es van difondre 2.709 ofertes de treball dirigides a perfils universitaris, i més de 90 usuaris del POE ens van comunicar que van ser contractats gràcies a aquesta eina. De moment, en el que portem d'any, s'han publicat més de 400 ofertes. En la seua aposta per la millora contínua, l'OPAL al juliol de 2008, va ampliar l´abast del seu sistema de certificació de qualitat segons la norma ISO 9001:2000, incorporant el servei del POE a la certificació de qualitat.


Més informació:
http://www.uv.es/bolsadetrabajo
http://www.uv.es/opal
Telf.: 963390991
E-mail: bolsadet@uv.es · opalges@uv.es

Data d'actualització: 5 de Maig de 2009

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar