Estàs a: > > Finalitza el termini d’inscripció en la Colla de Dolçaines i Percussió

Finalitza el termini d’inscripció en la Colla de Dolçaines i Percussió

Imatge del fullet de la Colla.

Imatge del fullet de la Colla.

La Universitat de València va finalitzar el termini d’inscripció per a formar part de la Colla de Dolçaines i Percussió el passat 4 d’octubre. Els inscrits realitzaren una senzilla prova de nivell que donà pas als assajos del primer quadrimestre del curs 2017-2018 el dia 5.

La Colla va nàixer el 2016 sota la direcció de Juan Ramon Martí i Chulià, amb l’objectiu principal de la constitució de la Colla de Dolçaines i Percussió és millorar la formació dels estudiants de la Universitat de València en la interpretació de música tradicional valenciana.

Aquestes colles tenen els seus orígens a la primeria del segle XX, quan es podia sentir pels carrers dels pobles la música d’una dolçaina en solitari que, acompanyada d’un tabalet, feien sonar melodies antigues i noves. Els dolçainers començaren a desaparéixer fins que a partir dels anys 70 una ona de joves dolçainers va prendre la iniciativa creant tota una xarxa de noves escoles de música tradicional. Ara, la Universitat de València se suma a aquest corrent amb la posada en marxa de la Colla de Dolçaines i Percussió.

La constitució de la Colla inclou un programa d’assajos que, en el primer quadrimestre d’aquest curs, se celebraran tots els dijous des del 5 d’octubre fins el 14 de desembre de 2017, de 18 a 21 hores, a la Sala Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Blasco Ibáñez 32, València).

+Informació

Data d'actualització: 6 d'Octubre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar