Estàs a: > > Alumni UV passeja per les ombres morisques de la Vall de Gallinera

Alumni UV passeja per les ombres morisques de la Vall de Gallinera

Vall de Gallinera. Foto: Fil per Randa.

Vall de Gallinera. Foto: Fil per Randa.

Alumni UV conclou el mes d’octubre amb un agradable passeig històric entre les ombres morisques de la muntanya de la Vall de Gallinera. El dia 28 s’acostarà a la terra que va ser bressol d’al-Azraq, antic col·laborador de Jaume I, a qui va trair. La inscripció està oberta des del 16 d’octubre a través del web www.fil-per-randa.com i el preu és de 28 euros (tiquet i bus).

A les 8 hores, des de Nuevo Centro, eixirà el grup en bus cap a l’Atzúbia, municipi de planta típicament musulmana que encara conserva l’entramat circular característic d’aquesta cultura. Després, es traslladarà al poblet de Benissili, al peu del castell d’Alcalà, per a finalitzar a la Vall d’Alcalà, on es troba el despoblat morisc de l’Atzubieta, la nevera de Baix i el poble. Ací tastaran plats que són una mostra d’autèntica arqueologia gastronòmica morisca a força de minxos i blat picat.

Acompanyarà la visita l’historiador Joan Grifoll.

El preu no inclou els tiquets d’entrada en cas que s’hagen d’abonar en el lloc i el dinar és opcional. Cal portar el carnet Alumni UV.

Més informació i inscripcions

Documents adjunts:
Data d'actualització: 19 d'Octubre de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar