Estàs a: > > Oberta la matrícula de l´oferta formativa de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Oberta la matrícula de l´oferta formativa de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

Cursos

Cursos

La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Universitat de València manté oberta la matrícula de l’oferta formativa per al curs 2017/2018, amb quatre cursos sobre anglés específic; projectes expositius; patrimoni, gestió cultural i xarxes socials; i mediació artística. La matrícula s’ha de realitzar ‘online’ a través de la URL http://www.fundacio.es/cursos.

Per a la resolució de dubtes, cal enviar un correu electrònic a l’adreça cursos_cmg.fguv@uv.es

Les places són limitades, i la comunitat universitària i els membres del col·lectiu Alumni UV disposen d’un descompte presentant el carnet universitari.

Són cursos de 10 hores, excepte el curs d’anglés per a historiadors de l’art que ha estat de 15 hores. Es lliurarà un certificat d’assistència.

L’oferta
El curs ‘Anglés per a historiadors de l’art’, que ha tornat en la seua segona edició, va anar a càrrec del professor de la Universitat de València Jorge Sebastián, del Departament d’Història de l’Art, i es va impartir en anglés (nivell B1). Es desenvolupà els dies 2, 8, 9, 15, 16 i 22 de novembre, de 17:30 a 19:30 hores, i el dia 30 de novembre, de 17 a 20 hores.

Al febrer ha tingut lloc la quarta edició del curs ‘Planificació de projectes expositius’, a càrrec de l’expert Rubén Pacheco, tècnic en conservació i gestió del patrimoni cultural, i comissari i coordinador d’exposicions. El curs es realitzà els dies 5 i 7, de 16 a 19 hores; i 12 i 14, de 16 a 18 hores.

De nou, en 2018 torna el curs ‘El patrimoni i la gestió cultural: noves professions per a les xarxes socials’, que enguany arriba a la seua setena edició. A càrrec del professor Chimo Soler, historiador i membre de la Junta Directiva de la Internet Society Spain (ISOC-es), i Ana Álvarez, web manager al Museu Thyssen-Bornemisza, la formació es farà en maig els dies 7 i 8 de 16 a 19:30 hores, i el dia 9 de 16 a 19 hores.

Per últim, l’educadora social Elizabet Català, experta en artteràpia transmodal, impartirà la tercera edició del curs ‘Mediació artística: acció social a través de l’art’, els dies 16 i 17 de maig, de 16 a 19:30 hores; i 18 de maig, de 16 a 19 hores.

Tots els cursos es realitzaran a l’aula de formació de l’edifici de la Fundació General de la Universitat de València, al carrer Amadeu de Savoia 4, excepte el de mediació artística, que es desenvoluparà al Centre Cultural La Nau (carrer Universitat 2), a l’Aula Seminari B de la tercera planta.

Col·laboren en la programació d’aquesta oferta formativa Banco Santander i Heineken España S.A.

MÉS INFORMACIÓ I MATRÍCULA

Data d'actualització: 19 de Febrer de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar