Estàs a: > > Comencen les classes de la Universitat dels Majors a Gandia

Comencen les classes de la Universitat dels Majors a Gandia

Inici classes Unimajors

Inici classes Unimajors

Aquesta setmana han començat les classes de la Universitat dels Majors al Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG-UV) en el marc del desé aniversari de la implantació d´aquest programa formatiu. Vora 500 alumnes hi han estat matriculats.

Aquest curs és el del desé aniversari de la Universitat dels Majors a Gandia, i és per això que des del CIG-UV està preparant-se un programa d’activitats commemoratives que serà presentat en breu. El programa atrau a gent de tota la comarca. Els alumnes provenen, no sols de Gandia, sinó també d’altres localitats com Tavernes, Xeraco, Simat, Cullera, Bellreguard, Potries, Oliva o La Font.

L’oferta formativa d’aquest curs 2017/2018 manté les propostes d’altres anys amb Geografia, Dret, Història de l’Art, Filosofia, Música i Patrimoni, etcètera, totes elles assignatures impartides per professorat de la Universitat de València. A més, el Centre Internacional de Gandia proposa noves assignatures entre l’oferta d’optatives com Òpera o  Benestar i Autoconeixement. La principal novetat en el programa d’enguany es troba en el Seminari Permanent: aquells alumnes que ja han cursat l’itinerari complet poden continuar els seus estudis cursant assignatures soltes que, des d’aquest any, s’impartiran tots els dies de la setmana i es renovaran cada any.

El pla d’estudis d´Unimajors es divideix en dos nivells: Bàsic, de 600 hores amb tres cursos; i Superior, de 400 hores amb dos cursos. El completen un curs previ d’Espera Activa, les assignatures optatives i el Seminari Permanent per a aquells que vulguen continuar amb la seua formació una volta obtingut el diploma. Per a formar part de la Universitat de Majors només s’ha de tindre 50 anys o més, inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Data d'actualització: 6 d'Octubre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar