Estàs a: > > El CIG-UV i el CEFIRE de Gandia organitzen un curs sobre TDAH

El CIG-UV i el CEFIRE de Gandia organitzen un curs sobre TDAH

Curso TDAH

Curso TDAH

Coincidint amb la X Setmana Europea de Conscienciació sobre el TDAH (trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat), el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (CIG-UV) i el CEFIRE de Gandia han organitzat el ´Curs de formació sobre dèficit d’atenció amb hiperactivitat´, que tindrà lloc a les aules del CIG-UV el propers 26 i 27 d’octubre en horari de vesprada.

MATRÍCULA´T

Aquest curs, organitzat amb la col·laboració d´AFDANAH (Asociación de familiares de niños y adolescentes con déficit de atención e hiperactivitat), pretén donar al professorat els instruments necessaris per millorar l’atenció als xiquets amb TDAH.

El curs s’iniciarà dijous 26, a les 17 hores, de la mà de la catedràtica del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació Ana Miranda, qui realitzarà una visió general del tema i plantejarà els trets bàsics del trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat. A continuació, la logopeda Inmaculada Baixauli tractarà ´Les dificultats en el llenguatge oral, lectura i expressió escrita en el TDAH´. El primer dia de curs finalitzarà amb la conferència ´TDAH i conducta en la infantesa: tècniques de modificació de conducta i habilitats socials en xiquets amb TDAH´, que anirà a càrrec de Rosa García, professora de Psicologia Evolutiva de la Universitat Jaume I.

Divendres 27, també a les 17 hores, es rependrà el curs amb la intervenció de la professora de Psicologia Evolutiva de la Universitat Catòlica Belén Roselló, qui parlarà sobre ´TDAH i conducta en l’adolescència: tècniques cognitivoconductuals i estils de comunicació pares/adolescents´. En acabant, serà el torn de parlar sobre ´TDAH i dificultats d’aprenentatge en les matemàtiques. Adaptacions instruccionals´, a càrrec de la psicòloga Carmen Berenguer. El curs el tancarà el professor de secundària Alfred Miralles, qui realitzarà una aproximació al ´Dia a dia d’un xiquet/adolescent amb TDAH´.

Aquest curs està dirigit a professorat de primària, ESO i batxillerat que podrà matricular-se a través de la web del CEFIRE Gandia. Mentre, el públic en general interessat en el curs podrà formalitzar la seua matrícula a través de la web del CIG (www.uv.es/cig). En ambdós casos la matrícula és gratuïta.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 20 d'Octubre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar